Preguntes freqüents

 • Qui sou?
Som la Desirée I l'Àlex, dos amics que vivim a Cornellà de Llobregat, dos amants de la fotografia que ens vam iniciar en aquest món a partir d’uns cursos de fotografia que ofereix el Centre Cívic Sant Ildefons (a Cornellà), i des de aleshores hem anat creixent i aprenent de la fotografia fins que hem decidit posar en marxa un projecte comú: som com som. Al nostre projecte hem unit a una fotògrafa addicional que és la Laura, una estudiant de belles arts amb unes idees trencadores i amb molta empenta; hem afegit també a la Marta que és una entusiasta de la fotografia, al Ricardo un fotògraf experimental, i a la Mercedes, una estudiant de fotografia molt entusiasta :)
Un bon equip per intentar trobar allò que t'agrada i fer-ho realitat.


 • De què va el projecte?
Es tracta d’un projecte que pretén que les persones es tinguin la estima que es tenen que tenir, i creiem que una de les millors maneres que hi ha és que et vegis tal i com ets en fotografies que tot i ser de nusos, intentin definir-te de la manera més honesta possible.


 • Però, aquesta idea ja la havia vist jo abans... pot ser?
Sí, és cert, no som els primers, i segurament tampoc serem els darrers. Fes un cop d’ull a la nostra secció d’inspiracions.


 • Per què les fotos són de nusos?
Perquè mostra com som realment, no hi ha cap màscara ni cap vestimenta que ens camufli i ens amagui com som realment; hi ha molta gent que no entén que som bells essent tal i com som, no necessitem res que alteri la realitat; som com som... bells!


 • Qui pot participar?
Qualsevol persona major d’edat, homes o dones, persones de qualsevol condició i aspecte físic (alt@, baix@, prim@, fortet@, convençut/da de sí mateix@, sense convèncer...)


 • On es farien les fotografies?
El que pretenem és que es facin en un lloc on et trobis el més agust possible, per tant, abans de quedar per a fer la sessió, quedarem per a conèixer-nos, i de mentre ens coneixem, acordarem com i a on farem la sessió.


 • Hi ha que pagar alguna cosa per la sessió?
No, no hi ha que pagar res per la sessió; ni nosaltres paguem a ningú. Es tracta de una sessió altruista, per tant, t’entregarem les imatges, i et regalarem 5 imatges tractades per a que puguis disposar d’elles i imprimir-les.


 • Quina durada té una sessió?
La durada aproximada pot oscil·lar entre hora i mitja i dues hores; també dependrà de la dificultat del tipus de sessió que acordem fer.


 • Quan puc aconseguir el resultat de la meva sessió?
Encara que ens agradaria força, no som persones que visquem d’aquesta feina, així doncs la nostra dedicació anirà en funció del temps que ens permetin les nostres “feines alimentícies”.


 • Què fareu amb les imatges?
Per una banda publicarem les imatges que més ens hagin agradat al nostre blog, i amb les opinions de la gent que ha participat, i per un altre, ens agradaria poder fer una exposició, i qui sap si mai algun dia podem arribar a realitzar un projecte de crowdfunding i poder editar-ne un llibre amb la experiència!


 • M’agrada la idea però no vull que la meva sessió sigui publicada (ni a Internet, ni a una exposició, ni impresa)
Entenem i sabem que pot haver-hi molta gent que pot tenir aquesta necessitat; això dista una mica de la política de la nostra iniciativa, però et podem ajudar. Posa’t en contacte amb nosaltres i ho comentem.


 • Quin és el primer pas?


Doncs és el més important, i el més fàcil... contactar amb nosaltres!!! Pots contactar amb nosaltres mitjançant la següent adreça: somcomsom.foto@gmail.com

1 comentari: