dimecres, 1 de maig del 2013

A on vols arribar?




A on vols arribar?
Creus que hi ha cap impediment que no et permeti arribar on tu vols? 
- Sí, però no... Òbviament si vols ser astronauta i anar a veure els estels d'avui per a demò això és impossible, però si vols fer-ho, t'has de preparar i ésser el millor; no ho va aconseguir el Pedro Duque? Per què no podríes aconseguir-ho tu?

Creus que no tens la capacitat de fer-ho?
- Sí, però no... Si tinc por a volar i vull ésser pilot d'aeronaus, fàcil no ho tindré, pero sí que puc intentar treure'm la por, i seguir endavant.

Creus què és un tema de sort? 
- Sí, però no... és un tema que moltes vegades sento a la gent comentar "És que fulanet ha tingut sort...", com si fos l'únic motiu pel qual ha canviat de feina, o ha trobat unes vacances molt bé de preu, etc.
De veritat creieu que tot és qüestió de sort? No creieu que la sort s'ha d'anar a buscar? Sí, sí, la sort s'ha d'anar a buscar, no ve soleta a casa...
És possible que ens trobem en el cas què no aconseguim allò que volem, però hem de perseverar, de ben segur que acabem aconseguint allò que volíem, i fins i tot, algo que és millor que el nostre primer objectiu!!!

Crec que aquest punt de vista és aplicable a tot a la vida, així que si us plau, no us rendiu, seguiu endavant, tot esforç te la seva recompensa!!


Per cert, si no ho havíeu notat, avui és el dia Internacional dels Treballadors


Si vols saber més del nostre projecte, visita'ns a somcomsomfoto.blogspot.com

2 comentaris:

  1. totalment d'acord, però també és cert, que hem de ser el més realistes possible, per frustrar-nos de tant i tant, només... i poder seguir endevant amb altres reptes...

    ResponElimina
  2. Hola Ruth,
    totalment d'acord... la qüestió no és capficar-se en coses concretes, sino adaptar i adoptar una manera d'ésser que ens faci veure que podem aconseguir moltes coses si ens les proposem.

    Salut!

    ResponElimina