diumenge, 9 de març del 2014

Inspiracions: Matt Blum


Es tracta d’un fotògraf que té un treball molt proper amb els models, amb unes imatges molt fresques. Sense cap mena de dubte, no us podeu perdre el que és el seu treball més maco, the nu project, hi notareu moltes similituds amb el nostre projecte (no és casual). El Matt aprofita els seus viatges de treball com a fotògraf per tancar sessions amb les models de les ciutats que visita.

L'encís que tenen les seves imatges és que transmeten molta tranquilitat i que aconsegueixen retransmetre l'atmòsfera del moment, es nota que el Matt arriba a connectar amb els models, i que aconsegueix que siguin ells mateixos.







Dessitgem que us agradin tan com a nosaltres aquestes imatges i que us inspirin... si us agraden, no dubteu en passejar-vos per la web (http://thenuproject.com/) i admirar la gran varietat d'imatges que mostra (no com el cas de la nostre darrera inspiració sobre la Patrizia Savarese)
Per nosaltres, sense cap mena de dubte és el gran inspirador del projecte Som Com Som...







Si voleu trobar més informació,la podeu trobar en el seu blog (http://mattblum.com/) o bé en la seva web professional (http://www.mattblumphotography.com/)



Si vols saber més del nostre projecte, visita'ns a somcomsomfoto.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada