divendres, 4 d’abril del 2014

Problemes... (i III)





En aquesta entrega referida als problemes, afrontem la darrera fase (fases que hem definit lliurement nosaltres com a 3 fases, però que si ho cerqueu a Internet podeu trobar-ne 5, 6, o més fases); aquesta darrera fase és la fase de la “Execució d’una solució òptima”.

Fem ràpidament un repàs del que hem aconseguit fins ara: Hem identificat i hem reconegut el nostre problema, i hem examinat, en conseqüència, quines possibilitats hi ha per tal de poder solucionar el nostre problema.
Ara bé, un cop tenim conegudes les possibles solucions del nostre problema, hem de dur a terme la solució (o solucions, tal i com vam comentar a la segona fase).

Crec que la primera cosa que heu de tenir present, és que no us heu de deixar espantar pel títol, que parla d’una solució òptima. És clar que a tots ens agradaria tenir sempre al davant la millor solució, oi? Però no sempre és fàcil trobar-la...

Bé, tothom tranquil... com sempre passa amb els enunciats, es basen sempre en el model ideal, però no us heu d’amoïnar pas. Sempre es poden trobar solucions igualment vàlides; la qüestió és no quedar-se a la andana esperant el tren que va directe a la solució i de mentre no fer-ne res més, sinó esperar un tren que ens pugui dur a la solució del problema i així anem fent via.
Al tanto! No estem dient que agafeu el primer tren que passi per allà; a veure si va en sentit contrari i no us adoneu fins que ja és massa tard...!!

Enrecordeu-vos també, que és possible que el viatge no hi ha prou en fer-ho sols, sinó que potser heu de fer el viatge acompanyats de terceres persones; en un tren hi cap molta gent ;)

Desitgem de tot cor que us hagi fet pensar una miqueta, i que a més us pugui servir d’ajuda.



Si vols saber més del nostre projecte, visita'ns a somcomsomfoto.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada