dijous, 27 de febrer del 2014

Inspiracions: Patrizia Savarese




Aquesta és una de les entrades que més ens ha costat preparar; per què? Doncs perquè es tracta d'una fotògrafa que té molta cura dels seus drets de propietat intel·lectual i és força difícil trobar-ne alguna imatge d'algun tamany que sigui interessant per a poder gaudir de la seva obra.
Sembla mentida que avui dia algú com una fotògrafa professional tingui tan restringida la seva obra a Internet; amb la expansió que tindria la seva obra...
En fi, no vull avorrir-vos amb temes d'aquest tipus, i anem al gra :)

 La Patrizia és una fotògrafa que es va iniciar fent fotografies en molts concerts i fent-ne fotografies a moltes estrelles de la música dels 80; i es va convertir en una de les precursores del nu masculí (per això precisament és perquè us la mostrem aquí); juntament amb el concepte del nu masculí d'en Bruce Weber que ja vam veure, ella n'era la impulsora des de el canto femení.
La veritat és que no ha estat gaire fàcil poder oferir més imatges amb major qualitat, però d'entre elles veureu que predomina el blanc i negre i que són unes formes una mica abruptes, tant en homes com en dones. També va anar combinant aquest tipus de retrats amb retrats per a anuncis gràfics.





Posteriorment es va centrar en una sèrie de imatges relacionades amb nusos i l'aigua, i va afegir-ne color.
Actualment ha deixat aparcat els nusos i es dedica a fer imatges relacionades amb aliments; si m'ho permeteu... una llàstima que hagi aparcat els nusos...









Si esteu interessats en més informació sobre ella, la podeu trobar entre d'altres llocs a:
http://www.photographerspro.eu/patriziasavarese/
http://www.patriziasavarese.com/gallery.htm


Si vols saber més del nostre projecte, visita'ns a somcomsomfoto.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada