dijous, 6 de febrer del 2014

Problemes... (II)



Com ja vam veure a la primera entrada, ens anàvem a centrar una miqueta, així de passada, en com afrontar els problemes.
Després de la primera entrega "La identificació del problema", anem a veure la segona part, la "Avaluació de les possibles solucions".

Crec que és clar, però per assegurar-nos, hem de tenir present que no es pot avaluar correctament una possible solució, i per tant no es pot solucionar adequadament un problema que no hagi estat identificat i conegut de principi a fi.

Així, podem intentar corregir una situació en la que no avanço en els estudis d'anglès sense conéixer ben bé el problema; és a dir, estic centrat en que no aprobo anglès, però no m'hi fixo si el problema radica en que no conec els verbs, que no entenc la gramàtica, que no entenc les explicacions del professor, o que simplement és que l'horari en el que faig les classes és el pitjor perquè les faig a darrera hora del dia, etc.

Veieu quàntes possibles causes pot tenir el meu problema? Enteneu quàntes possibles solucions pot tenir-ne? Fins i tot, una solució certera podria ser haver de combinar més d'una possible solució (per exemple estudiar més hores els verbs i canviar d'horari)
He emprat un exemple molt concret per a que es vegi fàcil la paritat de identificació del problema amb una possible solució, però també heu d'entendre que és possible que un senzill únic problema, acabi derivant-ne en "n" possibles solucions.

No només parlo de problemes que es puguin veure i analitzar a simple vista, parlo de problemes de tot tipus, fins i tot d'aquells que un mateix, és possible que no pugui solucionar.
Penseu que a part de vosaltres mateixos, teniu gent al vostre voltant que sempre us pot ajudar; crec que tots coneixeu i sabeu a qui podeu confiar-li el vostre problema; potser no és sempre algú proper i hem d'anar a cercar-ho més lluny del nostre cercle de confiança habitual, però aquella persona hi és, només l'heu de trobar.


Ànims, ja veieu que queda menys per a resoldre el problema!!



Si vols saber més del nostre projecte, visita'ns a somcomsomfoto.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada