dissabte, 18 d’octubre de 2014

VEO VEO! tú, qué ves?

Hi ha algun de vosaltres que ja ens coneixeu, però m'agradaria presentar-nos per si estiguéssiu interessats en participar en el nostre projecte.
Es tracta d'un projecte on volem demostrar que som bells tal i com som, ja siguem alts, baixos, primets, grassonets, amb ulleres, etc. No estem d'acord en que els models tradicionals es basin en el clàssic 90-60-90 per a les noies i un cos de madelman culturista per als nois. Creiem que a part d'aquests estàndards hi ha lloc per a tots... tu no?
Per enfortir aquesta idea, ens basem en fotos de nu, sense retocs, al natural, com som............ (no val espantar-se abans de veure les nostres fotos :) )
Per tant, busquem homes i dones de totes les edats (majors d'edat) que vulguin col·laborar en el nostre projecte com a models. Serien sessions de TFCD doncs tant els fotògrafs (1 home i 3 dones) com els/les models participem de manera desinteressada.

També comentar-vos que sempre estem buscant gent que vulgui col·laborar en el nostre projecte; acceptem persones que vulguin fer de model, persones que vulguin fer aportacions d'idees o de informació que coneguin o hagin vist a Internet relacionada amb aquest projecte, però sobretot, busquem que doneu a conèixer la nostra idea al món.

Voleu col·laborar en el projecte? Lo primer de tot: feu un clic al “m’agrada” de la nostra pàgina de facebook (link al final) , així sempre estareu al dia de tot el que anem publicant.
Després, compartiu-nos amb els vostres amics (idees, fotos), i animeu-los a participar com a models en el projecte.
I per a acabar, animeu-vos a participar com a model; doneu una volta per les nostres fotos per a inspirar-vos, i poseu-vos en contacte amb nosaltres preferiblement per mail a SomComSom.Foto@gmail.com, doncs hem vist que la eina de missatgeria de Facebook no funciona al 100%.
La nostra pàgina al facebook: http://www.facebook.com/SomComSomFoto
 
--------------------------------------------
Hay algun@ de vosotr@s que ya nos conoce, pero querría presentarnos por si a algun@ de vosotr@s os interesara participar en nuestro proyecto.
Se trata de un proyecto donde queremos demostrar que somos bellos tal y como somos, ya seamos altos, bajos, flacuchos, rellenitos, con gafas, etc. No estamos de acuerdo en que los modelos tradicionales se basen en el clásico 90-60-90 para las chicas, y un cuerpo de madelman culturista para los chicos. Creemos que hay espacio para todos... tú no?
Para fortalecer dicha idea, nos basamos en fotos de desnudos, sin retoques, al natural, como somos........... (no vale asustarse sin antes visitar nuestras fotos :) )
Por tanto, buscamos hombres y mujeres de todas las edades (mayores de edad) que quieran colaborar en nuestro proyecto como modelos. Se trata de sesiones TFCD ya que tanto los fotógrafos (1 hombre y 3 mujeres) como l@s model@s participamos de manera desinteresada

También comentaros que siempre estamos buscando gente que quiera colaborar en nuestro proyecto; aceptamos personas que quieran hacer de modelo, personas que quieran hacer aportaciones de ideas o de información que conozcan o que hayan visto en Internet relacionada con lo que defiende este proyecto, pero sobretodo, lo que buscamos es que deis a conocer nuestra idea al mundo.
Queréis colaborar en el proyecto? Lo primero: haz un click en el "me gusta" de nuestra página de facebook (link al final), así siempre estaréis al día de todo lo que vayamos publicando.

Después, compartidnos con vuestros amigos (ideas, fotos), y animadlos a participar como modelos en el proyecto.
Y para acabar, animaos a participar como modelo; dad una vuelta por nuestras fotos para inspiraros, i poneos en contacto con nosotros, preferiblemente por mail a SomComSom.Foto@gmail.com, pues hemos visto que la herramienta de mensajería de Facebook no funciona al 100%.
Nuestra página en facebook es: http://www.facebook.com/SomComSomFoto


Si vols saber més del nostre projecte, visita'ns a somcomsomfoto.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada