dissabte, 4 d’octubre de 2014

Estàs preparada per a sortir fora? - Estás preparada para salir fuera?


No, no ens referim a sortir de festa......! jeje!
Ens referim si estàs preparada a sortir a fora, a treure't les pors, a buscar-te la vida com mai.
Tu creus que no perquè mai ho tens tot, oi? sempre intentant que s'ajunti Mart amb Plutó i les tretze constel·lacions per a donar un pas endavant.
Mira, no t'enganyis, això mai passarà, mai... bé....... mai estaràs preparada com tu esperes ser-hi, perquè mai esdevindrà tot el que esperes que passi!!

De vegades hem de ser menys ·puristes", i no deixar passar un temps preciós, que molt probablement, no tornarem a tenir, i aquell tren al que volíem pujar ja haurà passat i no tornarà.

Anima't i surt fora; aconsegueix el teu objectiu!!!

-----------

No, no nos referimos a salir de fiesta......! jeje!
Nos referimos a si estás preparada para salir fuera, a sacarte esos miedos, a buscarte la vida como nunca.
Tú crees que no porque nunca lo tienes todo, verdad? siempre intentando que se junte Marte con Plutón y las trece constelaciones para dar un paso adelante.
Mira, no te engañes, eso nunca va a ocurrir, nunca... bueno........ nunca estarás preparada como tu esperas estarlo, porque nunca ocurrira todo aquello que esperas que ocurra!!

En ocasiones debemos ser menos "puristas", y no dejar pasar un tiempo precioso, que muy probablemente no volveremos a tener, y que aquel tren al que queríamos subir ya habrá pasado y no volverá.Si vols saber més del nostre projecte, visita'ns a somcomsomfoto.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada